Denne smakte bare helt nydelig. litt sterk men sammtidig litt søt. 14 åringen i huset mumler bare mens kjøttet forsvant inn i munnen: " mamma kjøttet var så godt".
Kjøttet ble mørt og kjempe godt på smak.
til 4 pers trenger du:
500 gr kylling eller svinekjøtt
2 dl vann
1 dl soyasaus (jeg brukte ketjap manis, en indisk soyasaus)
1 ss helpepper ( jeg brukte nesten i ss hvit pepper)
1 stort laubærblad
1 løk i ringer
1 ss edikk 7%
2 ss sukker
Skjør kjøttet i passe små biter og legg det i en kjele. Hell vannet, soyasausen og pepper over og la det koke til vannet nesten er kokt inn i kjøttet.
Ha så i løken, edikk og sukker i og la det koke noen minutter til. Smak til med litt salt.
Server med kokt ris til.
Seasonal Sundays: Simple Thanksgiving Sides
-
This week's "Seasonal Seven" recipe collection is for everyone (me
included!) with a soft spot for Thanksgiving's wonderful vegetable side
dishes, I swear,...
for 2 dager siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar