Er man glad i hvitløk er dette retten for deg, kyllingen blir saftig og god og masse deilig hvitløkssmak. Jeg pleier ofte å lage denne da de her hjemme synest den er kjempe god.
Den er rask og enkel så hvorfor ikke prøve?
pk kyllingklubber uten krydder
10-20 fedd hvitløk
soyaolje/solskikkeolje
salt og pepper
Vask kylling og legg de i en panne med vann halveis opp på kyllingen. Ha på salt og pepper.
La dette koke til vannet nesten er borte.
Hvitløksblanding : 10 -20 fedd hvitløk presses og blandes med olje. Rør dette til en tykk masse.
Pensle hvitløk på begge sider av kyllingen. Stek de til de er gyllenbrune i en stekepanne eller i stekvnen. Steker man de i stekovnen må de snues ofte så de blir godt stekt på begge sider.
Server med råpoteter og en frisk salat.
Honey-Sweet Cornbread
-
A classic simple cornbread sweetened with honey or the Midwestern favorite,
sorghum. *Sweet but not too sweet. Rich but not too rich.* Ever so tender.
Abso...
for 2 dager siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar