2-3 gulerøtter
1 løk
litt hodekål
litt kålrot
Dette kokes litt før det has i en ildfast form
Sausen :
4 dl vann kokt, has sammen med buljongterningene til de er oppløst
2 buljongterninger
salt
pepper
2 ss tomatpure
Bland dette i buljongvannet
Kjøttbollene:
i pk kjøttdeig
1 egg
1 ts salt
1 krm pepper
Bland alt og lag boller.
legg bollene oppå grønnsakene og hell over sausen
2-3 lauvbærblad legges oppå sausen
Stekes på 200 grader i ca. 30 min
Sev med brød til.
P.s kan også bruke ferdige kjøttboller, men da steker man det ikke like lenge
1 løk
litt hodekål
litt kålrot
Dette kokes litt før det has i en ildfast form
Sausen :
4 dl vann kokt, has sammen med buljongterningene til de er oppløst
2 buljongterninger
salt
pepper
2 ss tomatpure
Bland dette i buljongvannet
Kjøttbollene:
i pk kjøttdeig
1 egg
1 ts salt
1 krm pepper
Bland alt og lag boller.
legg bollene oppå grønnsakene og hell over sausen
2-3 lauvbærblad legges oppå sausen
Stekes på 200 grader i ca. 30 min
Sev med brød til.
P.s kan også bruke ferdige kjøttboller, men da steker man det ikke like lenge
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar