mandag 9. mars 2009

Lasagne

6 posjoner
250 gr lasagneplater
1 box hermetiske tomater
150 gr tomatpure
1 ts salt
1 1/2 ts oregano
1 ts løksalt
1 1/2 middels løk
1/2 dl olje eller smør
1/2 kg kjøttdeig
1 fedd hvitløk
1 ts salt
1 dl vann
1 box cottege chees (kan sløyfes)
250 gr revet ost

Bland tomatene, tomatpure, salt, oregano og løksalt i en gryte. La det småkoke uten lokk.

Stek løk og hvitløk i olje til det er gyllent. Tilsett kjøttdeig og stek det til det har mistet rødfargen.

Bland kjøttet i sausenog la det koke sammen med vann til sausen er passe tykk.

Legg lagvis med kjøttsaus og lasagneplater avslutt med saus. Legg ost på toppen og stek på 200 grader i 20- 30 min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar