6 posjoner
250 gr lasagneplater
1 box hermetiske tomater
150 gr tomatpure
1 ts salt
1 1/2 ts oregano
1 ts løksalt
1 1/2 middels løk
1/2 dl olje eller smør
1/2 kg kjøttdeig
1 fedd hvitløk
1 ts salt
1 dl vann
1 box cottege chees (kan sløyfes)
250 gr revet ost
Bland tomatene, tomatpure, salt, oregano og løksalt i en gryte. La det småkoke uten lokk.
Stek løk og hvitløk i olje til det er gyllent. Tilsett kjøttdeig og stek det til det har mistet rødfargen.
Bland kjøttet i sausenog la det koke sammen med vann til sausen er passe tykk.
Legg lagvis med kjøttsaus og lasagneplater avslutt med saus. Legg ost på toppen og stek på 200 grader i 20- 30 min.
Pasta med salsicciafärs
-
Salsicciafärs är en smidig genväg till smaksatta färsrätter. För inte så
längesedan skrev jag om Salsicciabiffar med parmesanpommes, men idag blir
det en...
for én dag siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar