lørdag 13. februar 2010

Lasagne

Denne er bare så god, prøv så får du se :) Som sagt er ikke jeg en tilhenger av de ferdige pakkene en får kjøpt i butikken, de smaker papp og er meget usunn. Så derfor har jeg prøvd meg frem til en lasagne som jeg og min familie synest er kjempe god.

Til 4-6 posj:
250 gr lasagne plater
1 boks hermetiske tomater
150 gr tomatpure
1 ts salt
1 1/2 ts oregano
1 ts løksalt
1 1/2 løk
1/2 dl olje eller smør
1/2 kg kjøttdeig
1 fedd hvitløk
1 ts salt
1 dl vann
250 gr revet ost

Bland hermetiske tomater, tomatpure, salt, oregano og løksalt i en gryte. La dette småkoke uten lokk.

Stek løk og hvitløk i olje til det er gyllent. Tilsett kjøttdeig og salt, stek til kjøttdeigen har mistet rød fargen.

Bland kjøttdeigen i sausen og la det koke sammen med vann til sausen er passe tykk.

Legg så litt av kjøtt fyllet i en ildfast form og legg noen pastaplater over, legg slik lagvis men avslutt med kjøttsaus.

Strø revet ost over og stek midt i ovnen 200 grader i ca 30 min.

Server med en frsik salat til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar