Disse kakene baker jeg hvert år til jul :) Ei oppskift jeg har fått av min svigermor og hun har igjen fått den av sin mor.
ca 75 stk
1/2 kg hvetemel
200 gram sukker
375 gram smør smuldres i hvetemelet
2 egg
1 ts hjortetakk salt
1 ta vaniljesukker
litt perlesukker til å stræ over kakene
1 egg til pensling
50 gram mandler
Bland alt det tørre sammen i en foodprossesor. Bland så i 1 og 1 egg.
La deigen stå kjølig natta over.
Hakk mandlene og trill små kuler av deigen og press de ned med en gaffel.
pensle med egg, strø hakket mandler og perlesukker over
Stekes ved 190 grader i ca 10- 12 min. kakene skal være lyse
Honey-Sweet Cornbread
-
A classic simple cornbread sweetened with honey or the Midwestern favorite,
sorghum. *Sweet but not too sweet. Rich but not too rich.* Ever so tender.
Abso...
for 2 dager siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar