mandag 5. oktober 2009

Fylt baguett


Jeg fikk ideen til denne deilige baguetten i bloggen til Baking Obsession
Jeg forandret litt på fyllet og det smakte helt utmerket ( måtte ha meg en smaksprøve før de andre fikk smake). Denne blir servert til kvelds og håper den faller i smak.
Slik gjorde jeg det:
1 stor baguett/pariserloff
100 gr smørost romtemperert
110 gr philadelfiaost
125 gr hvitløksost (smørbar)
litt soltørkede tomater, ca 4 stk hakket
1 god bunt finhakket gressløk
1-2 stilker bladpersille finhakket
1/2 rød løk finhakket
ca 100 gr smårett bacon
ca 100 gram grillet kylling/ eller salatkylling
Kutt endene av loffen og ta innmaten ut slik at det blir et hulrom i loffen.
Bland all osten i en bolle og rør med mikser så det blandes godt, ha de øvrige ingrediensene i og rør godt rundt.
Ta litt av innmaten (små biter) og rør den inn i fyllet.
Fyll så loffen fra begge sider, det skal være tettpakket inni, kan være lurt å dele loffen i 2 hvis det er en lang loff en bruker.
Pakk den så inn i plast og la den ligge i kjølekskapet i minimum 2 timer. Holder seg bra inntil 2 døgn i kjøleskapet så lenge den er godt pakket inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar