1/2 ts frisk revet ingefær
1/2 ts finhakket rød chilli
1/2 ts karripasta
800 gr renskapret kyllingkjøtt
200 gr gulerot
200 gr grønn squash
100 gr sjalottløk
200 gr brokkoli
4 dl lett creme friche
Fres ingefær, chili og karri i en stor kjele. Tilsett kjøttet, skåret i minder biter og dekk opp med vann.
Kok kjøttet mørt i 45 -60 min.
Skjær grønnsakene i rynne strimler, brokkolien i små buketter og tilsett dette mot slutten av koketiden. La det koke 3-5 min og rør så inn creme friche.La suppen få et nytt oppkok og server den rykende varm, gjerne med kokte nuddler i.
Seasonal Sundays: Easy Dinners for a Busy Week (Week 13)
-
This week's "Seasonal Seven" recipe collection includes Quick Suppers, ones
to make an extra-busy week (whatever the reason) just a little bit easier.
Fing...
for 3 dager siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar