Oppskrifta er hentet fra:
http://thepioneerwoman.com/
Har ikke de eksakte målene her, men prøv deg frem :O)
Kyllinglår
smør
2,5 dl sitronsaft
litt hvitløkskrydder, salt og litt cajennepepper etter smak. Ca 1 ss tilsammen.
Smelt smøret og tilsett så sitronsaften. Ha så i krydder, smak til hvor sterk du vil ha den.
Dypp så et og et kylling lår ned i smørblandingen og legg de på rist (ha ei form under så det ikkje drypper).
Pensle et godt lag til før du setter de inn i ovnen.
Stekes ved 250 grader i ca 30 min. Er de ikke blitt brune nok, ha de litt under grillen :)
http://thepioneerwoman.com/
Har ikke de eksakte målene her, men prøv deg frem :O)
Kyllinglår
smør
2,5 dl sitronsaft
litt hvitløkskrydder, salt og litt cajennepepper etter smak. Ca 1 ss tilsammen.
Smelt smøret og tilsett så sitronsaften. Ha så i krydder, smak til hvor sterk du vil ha den.
Dypp så et og et kylling lår ned i smørblandingen og legg de på rist (ha ei form under så det ikkje drypper).
Pensle et godt lag til før du setter de inn i ovnen.
Stekes ved 250 grader i ca 30 min. Er de ikke blitt brune nok, ha de litt under grillen :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar