mandag 14. september 2009

Nydelig vegetar pizza




Pizza bunn:
3 dl lunkent vann
1 pk gjær
litt salt
litt olje
mel til passe deig



Fyll:
1 glass grønn pesto
5-6 tomater
2 store løk eller 3 små

Gratinering:
4-5 pk fersk mozzarellaost

Lag pizzabunnen og hev den godt. Kjevle den ut på en bakeplate, tynn bunn.

Bre så pesto over bunnen
Skjær tomatene og løken i skiver
Legg disse oppå pestoen.
Skjær mozzarellaen i skiver og legg den oppå.
Ha evt litt krydder på toppen feks Gastromat.

Stek pizzaen ved 200 grader i ca 20-30 min.

Server med rømme og en salat til

Forslag til salat:
Kutt gullerøtter, championg, paprikka og agurk i biter. Kutt salaten og bland alt. Ruccula salat er perfekt til denne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar