Pizza bunn:
3 dl lunkent vann
1 pk gjær
litt salt
litt olje
mel til passe deig
3 dl lunkent vann
1 pk gjær
litt salt
litt olje
mel til passe deig
Fyll:
1 glass grønn pesto
5-6 tomater
2 store løk eller 3 små
Gratinering:
4-5 pk fersk mozzarellaost
Lag pizzabunnen og hev den godt. Kjevle den ut på en bakeplate, tynn bunn.
1 glass grønn pesto
5-6 tomater
2 store løk eller 3 små
Gratinering:
4-5 pk fersk mozzarellaost
Lag pizzabunnen og hev den godt. Kjevle den ut på en bakeplate, tynn bunn.
Bre så pesto over bunnen
Skjær tomatene og løken i skiver
Legg disse oppå pestoen.
Skjær mozzarellaen i skiver og legg den oppå.
Ha evt litt krydder på toppen feks Gastromat.
Stek pizzaen ved 200 grader i ca 20-30 min.
Server med rømme og en salat til
Forslag til salat:
Kutt gullerøtter, championg, paprikka og agurk i biter. Kutt salaten og bland alt. Ruccula salat er perfekt til denne
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar