ca 1, 2 kg kjøttdeig
1 egg
ca. 1 dl strøkavring
salt og pepper
presset hvitløk
hakket løk
2 ts dijon sennep
2 ts ajvar
Lag en deig av alt, la den stå en stund. Tilsett så litt melk ca. 1 dl.
Formes som kjøttkaker, stek de i margarin. Bruk en gaffel til å presse de litt ned i pannen samt prikk de litt oppå mens de ligger på pannen.
Saus:
Bruk stekeskyen fra pannen og tilsett 1/2 glass vann og rør rundt.
Ha så i fløte, dijon sennep, litt ajvar og en pakke med rødvinsaus. La det koke opp og ha så i de svenske pannbiffane
Sweet-Corn Soup with Shrimp & Kisses of Honey and Lime
-
Say hello to one of my favorite summer soups! All its ingredients are
familiar, but they combine to produce something unusual and surprising and
remarkable...
for 6 dager siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar