Kjøttsaus:
1 stor løk
5 fedd hvitløk
1 finhakket selleri
1 finhakket gulrot
Dette stekes mørt i en jerngryte.
500 g karbonadedeig tilsettes og brunes godt.
1 boks hele hermetiske tomater
2 ss tomatpurre
1/2 ts sukker
1 ts salt
2 ts nykvernet pepper
1 ts oregano
1 ts basilikum (evnt fersk)
litt fersk persille
1 klype kanel
1 ts chilipulver
2,5 dl rødvin eller evnt en dash balsamico
litt fløte
litt god kjøttkraft
La småkoke i minst 1 1/2 time.
Bechamelsaus:
3 ss smør
3 ss hvetemel
Rør sammen i en kaserolle, og la surre lett.
Tilsett litt etter litt 5 dl melk.
1/2 ts revet muskat
3 ss kremfløte
30 g nyrevet parmesan
salt og pepper
Legg lagvis i en form. Start med kjøttsaus og avslutt med bechamelsaus. I mellom lagene bruker jeg Barilla lasagneplater (om du da ikke lager dine egne)
Legg en blanding av nyrevet parmesan og jarlsberg på toppen.
Stek midt i ovnen på 200 grader i 45 minutter. Gjennom første halvdel kan du dekke med aluminiumsfolie slik at du minske sjansene for at den blir brent.
La hvile i 10-15 minutter.
Server med en god salat og deilig brød til.
Peach-Pie Pudding: It’s Peach Pie Without the Crust
-
Hooray for summer shortcuts! Who else is happy to save both time and
calories? Yes? I thought maybe so. That means Peach-Pie Pudding (say that
three times!...
for 4 dager siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar