100 gr margarin
1 kp hvetemel
2 ss vann
Margarin smuldres i melet og bland med vann. Del i 2 pølser og trykk ned på bakepapirkledd plate. ( kan sløyfes, kan bli litt mekitg)
Kok opp 100 gr margarin og 1 kopp vann,
1 ss mandeldråper tilsettes
i kopp hvetemel røres hurtig inn.
Rør så inn 3 egg, 1 om gangen.
Fordel dette oppå pølsene eller hvis du ønsker å kutte ut pølsene ovenfor brer du bare røra i 2 leiver utover.
Stekes ved 100-170 grader i 1 time.
Pynt med melisglasur
Peach-Pie Pudding: It’s Peach Pie Without the Crust
-
Hooray for summer shortcuts! Who else is happy to save both time and
calories? Yes? I thought maybe so. That means Peach-Pie Pudding (say that
three times!...
for 4 dager siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar