søndag 4. oktober 2009

Omelett a la Mexico.


Denne omeletten er full av smak, jeg liker litt sterk mat så denne passet midt i blinken.
Den er like god til lunsj som til middag.
3 posjoner:
1 pk kjøttdeig
2 ss olivenolje
1 chili eller ca 1 ts hakket chili på glass
1 løk
4 egg
4 ss vann
1 ts salt
1-2 dl revet ost
salsasaus på glass
Noen skiver godt brød.
Stek kjøttdeigen i olivenolje . Finhakk chili og skjær løken i tynne skiver, brun det litt i stekepannen.
Pisk så sammen egg, vann og salt og hell det over kjøttdeigen. slå ned på platen og la det små puttre. Ikke ha for høy varme da brennes omeletten. Strø over revet ost før omeletten er ferdig slik at den smelter.
Del opp omeletten i passe biter og legg på brødskivene. Bre litt salsasaus over og server straks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar