fredag 2. oktober 2009

Banan bombe

Denne banankaka er saftig og god. Det eneste er at jeg synest glasur`n er veldig søt og mektig, derfor halverer jeg oppskrifta på den så jeg bare får et tynt lag over kaka.
100 gram mykt smør
3,5 dl sukker
2 egg
2,5 dl rømme
5 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1/4 ts salt
2- 3 mosa bananer

Stekes ved 175 grader i 25-30 min. Form ca 23x33.

Pisk smør og sukker sammen til en lys krem. Rør så inn 1 og 1 egg.
Bland så inn rømme og vaniljesukker.
Hvetemel, bakepulver og salt blandes før det has sammen med resten av ingrediensene.
Tilslutt has de mosa bananene i.
Bre røra utover formen og stek den.

Glasur:
100 gr smør
1 pk philadelfia ost
450 gram melis.

Smelt smøret og tilsett pgiladelfiaosten. Rør så inn litt og litt melis til du får en kremaktig glasur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar