mandag 14. september 2009

Varm smørbrødkake

Jeg lagde denne på hytta i helgen, jeg synest den ble litt smakløs så jeg vil neste gang ha litt mer krydder på fks.hvitløk .
Den var rask å lage :)


Denne oppskriften fant jeg hos Kryddburken.
.6-8 porsj.
18 skiver formloff
Fyll :
300 gram røkt skinke (strimlet)
2 vårløk (alt. 1 liten gul løk)
1 boks champinjon
1 boks maiskorn
4 kokte egg
1 boks cremé fraichesalt
& grovmalt svartpeppar

Topping :
3 tomater
2 dl reven ost

Kok egg og finhakk de med kniv, strimle skinken og finhakk vårløken.Bland alle ingrediensene til fyllet.Legg 6 skiver loff på et steikebrett, brei over halvparten av fyllet og legg på et nytt lag med loff,ha på resten av fyllet og avslutt med et lag til med loff. topp med tomater og reven ost.Steik i 20-25 minutter ved 200 grader

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar