500 gram kjøttdeig
2 1/2 dl fersk loff uten skorpe i små biter
1 egg
2-3 hvitløksfedd finhakkes
1 liten løk finhakkes
1 ts salt
2-3 ts pepper
2 ts karve
2 ts korianser malt
2 ss sitronsaft
1 liten chili finhakkes uten frø
olje
Bland kjøttdeig med loff.
Tilsett egg og bland godt.
Ha i hvitløk, løk, salt, chili, krydder og sitronsaften. Rør godt.
Lag små boller og stek de i litt olje på en stekepanne.
Server med en god salat til, ris eller pasta.
Eller du kan ha kjøttbollene i pitabrød med salat til (kebeb).
Sweet-Corn Soup with Shrimp & Kisses of Honey and Lime
-
Say hello to one of my favorite summer soups! All its ingredients are
familiar, but they combine to produce something unusual and surprising and
remarkable...
for 5 dager siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar