olje
fried garlic 1-2 ss
1/2 glass vann
400 gr svinekjøtt/kylling2 pk glass nuddler
1 ss sort bønnesaus
1 ss hvit bønnesaus
1 ss østersaus
1ss fiskesaus
litt taisalt
4-5 egg stekes som en omelett før den kuttes i mindre biter.
bønnespirer
vårløk hakkes
Ha olje i en wok og tilsett så freid garlic og kyllingbitene/svin. La det steke litt.
Ha i nuddlene(glass) i blødt i 5 min i kaldt vann og la de dryppe av.
Tilsett oppi woken 1 ss sort bønnesaus, 1 ss hvit bønnesaus, 1 ss østersaus, 1 ss fiskesaus og taisalt. Ha så i litt vann, ca 1/2 glass.
Klipp så opp nuddlene og ha de oppi woken
Rett før serv støs eggene, vårløk og bønnespirer oppå nuddlene.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar