mandag 9. mars 2009

Thai suppe


6 posjoner

1 pk Kjøttdeig av kylling eller svin
1 Blomkål i små buketter
4-5 stk Gulerøtter i små biter
1 kinakål i strimler
1 ss salt
1 ss hvitpepper
1 ss thaipulver (vårrullsalt, international mat butikk)
Hønsebuljong, 1 buljong pr liter vann
2-3 vårløk i små biter
2-3 koriander, international mat butikk, skjæres i smått
Fried garlic, international matbutikk

Bland kjøttdeig, pepper og salt sammen.
Kok opp vann + buljong
Lag små boller av kjøttdeigen som tilsettes etter at grønnsakene har kokt litt.
Kok først gulerot, så tilsettes blomkålen, kinakålen tilslutt.
Ha i mer saltom nødvendig
Smal til med ekstra pepper.
Vårløk, koriander og fried garlic tilsette like før servering

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar