tirsdag 17. mars 2009

Rask kyllinggryte


1 stor grillet kylling
1 stor løk
250 g sjampinjong
1 rød og grønn paprika
smør til steking
1 ss hvetemel
1 hønsebuljongterning
1-2 ts tørket estragon
3 dl kremfløte
ca. 2 dl vann
1-2 ss sterk chilisaus
salt og pepper

Del kyllingen i åtte biter og ta bort så mange ben du kan, uten at stykkene blir ødelagt.
Rens løken og skjær den i tynne båter, del sjampinjongen i to eller fire.
Rens og skjær paprikaene i strimler.
Fres løk og sopp i litt smør i en jerngryte.
Tilsett paprikastrimlene og la dem surre med.
Dryss melet over og spe med vann og fløte.
Smuldre buljongterning og estragon over og legg i kyllingbiiter.
La alt koke sammen i ca. 5 minutter.
Smak til med chilisaus, salt og pepper.
Server retten sammen med ris eller pasta og evnt en grønn salat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar