1 stor grillet kylling
1 stor løk
250 g sjampinjong
1 rød og grønn paprika
smør til steking
1 ss hvetemel
1 hønsebuljongterning
1-2 ts tørket estragon
3 dl kremfløte
ca. 2 dl vann
1-2 ss sterk chilisaus
salt og pepper
Del kyllingen i åtte biter og ta bort så mange ben du kan, uten at stykkene blir ødelagt.
Rens løken og skjær den i tynne båter, del sjampinjongen i to eller fire.
Rens og skjær paprikaene i strimler.
Fres løk og sopp i litt smør i en jerngryte.
Tilsett paprikastrimlene og la dem surre med.
Dryss melet over og spe med vann og fløte.
Dryss melet over og spe med vann og fløte.
Smuldre buljongterning og estragon over og legg i kyllingbiiter.
La alt koke sammen i ca. 5 minutter.
Smak til med chilisaus, salt og pepper.Server retten sammen med ris eller pasta og evnt en grønn salat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar