4 - 5 posj.
Kok opp 2 dl makkaroni
ca 100 gr. margarin smeltes
Rør inn hvetemel til det blir en tykk deigaktig jevning.
Spe med vann til det blir en tykk saus. Rør så inn 3-4 ss
med tomatpure, eller hvor mye smak du vil ha.
Smak til med salt, aromat eller løkpulver.
Ha i 6 skrellede pølser (biter)+ den kokte makkaronien.
Slå gratengen i en ildfast form og strø reven ost over og litt pizzakrydder.
Stekes på nederste rille på 200 grader i 45 min.
Kok opp 2 dl makkaroni
ca 100 gr. margarin smeltes
Rør inn hvetemel til det blir en tykk deigaktig jevning.
Spe med vann til det blir en tykk saus. Rør så inn 3-4 ss
med tomatpure, eller hvor mye smak du vil ha.
Smak til med salt, aromat eller løkpulver.
Ha i 6 skrellede pølser (biter)+ den kokte makkaronien.
Slå gratengen i en ildfast form og strø reven ost over og litt pizzakrydder.
Stekes på nederste rille på 200 grader i 45 min.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar