mandag 9. mars 2009

Pølsegrateng

Denne deilige pølsegratengen har jeg fått oppskrift på av ei venninne, det er den beste pølsegratengen jeg har laget og smakt for den del. Jeg opplever stadig at gratengene fort blir tørr, men det blir altså ikke denne. Og her i huset ruller familien fra bordet når vi er ferdige med måltidet.

4 - 5 posj.
Kok opp 2 dl makkaroni
ca 100 gr. margarin smeltes
Rør inn hvetemel til det blir en tykk deigaktig jevning.
Spe med vann til det blir en tykk saus. Rør så inn 3-4 ss
med tomatpure, eller hvor mye smak du vil ha.
Smak til med salt, aromat eller løkpulver.

Ha i 6 skrellede pølser (biter)+ den kokte makkaronien.

Slå gratengen i en ildfast form og strø reven ost over og litt pizzakrydder.

Stekes på nederste rille på 200 grader i 45 min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar