tirsdag 10. mars 2009

Paprika kylling

100 gram bacon, skåret i strimler
2 kyllinger
5 sjalottløk, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
3 paprika, ass farger, i strimler
1-1/2 ss paprikapulver
4 ss tomatpurè
ca 2 dl kyllingbuljong
2-3 dl matfløte
1 ss sitronsaft
evt champignon

Stek baconet gyllent og legg til side. Del kyllingen i biter og brun dem i baconfettet tilsatt stekesmør. Ta kyllingen opp fra gryten.
Stek sjalottløk og hvitløk slik at det blir blankt og tilsett strimlet paprika. Tilsett deretter tomatpurè, kyllingbuljong, paprikapulver og matfløte. Kok opp og smak til med sitronsaft og evt litt salt. Legg kyllingstykkene tilbake i gryten og la retten stå å småputre i ca 35-50 minutter, til kyllingen er mør og fin. Tilsett evt litt stekt champignon ca 10 minutter før den er ferdig. Varm baconbitene og dryss dem over ved servering. Serveres med ris og godt brød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar