10 digistive kjeks knuses og blandes i smøret.
100 gram smelta smør
Ha så massen utover i en springform 22 cm og la den bli litt stiv før du heller ostemassen over.
Ostefyll:
400 gram philadelfiaost (naturell)
2 egg
1 pk sitrongele røres ut i 1 dl kokende vann
2 ss sukker
1 dl kremfløte
Rør philadelfiaost, sukker og eggeplomme sammen
Rør gelepulver ut i vannet (godtoppløst og avkjølt)
Bland dette iosteblandingen.
Pisk fløten nesten stiv og vend forsiktig inn i osteblandingen.
Ha så blandingen oppå kjeksbunnen, kjøl i 2-3 timer før servering.
Kok så gele av halvparten av det som står på pakken og ha den når den er begynt å stivne oppå kaka.
Seasonal Sundays: Easy Dinners for a Busy Week (Week 13)
-
This week's "Seasonal Seven" recipe collection includes Quick Suppers, ones
to make an extra-busy week (whatever the reason) just a little bit easier.
Fing...
for 3 dager siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar