4 posjoner:
400 gr hvit fiske filet i biter
100 gr pillede reker
1-2 gulerøtter i fyrstikkstaver
i liten grovhakket løk
1 liten purre i tynne skiver
200 gr sellerirot i små terninger
1 litter fiskekraft(evt fiskebuljong)
4 ss hvetemel
5 ss smør
2 dl fløte eller melk
0,5 dl rømme
1 ss finklippet gressløk
Rør hvetemelet ut i smeltet smør og spe med kraften. Småkok i 20-30 min og tilsett fløte/melk og rømme. HA i grønnsakene og fisken og småkok i 5 minutter eller til grønnsakene er møre. Strø gressløk over og server med godt brød til
Honey-Sweet Cornbread
-
A classic simple cornbread sweetened with honey or the Midwestern favorite,
sorghum. *Sweet but not too sweet. Rich but not too rich.* Ever so tender.
Abso...
for 18 timer siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar