Hei velkommen til min blogg og håper du vil trives. Jeg blogger om mine hobbyer som er matlaging og håndarbeid og ellers ting som måtte dukke opp underveis. Legg gjerne igjen en liten kommentar :)
Er det noe du lurer på kan jeg kontaktes på mail, adr er: karinsmits.iversen@gmail.com
Velkommen til min koke blogg. Her kan man finne litt for en hver smak. Håper du finner noe du liker :) For meg er matlaging terapi og jeg elsker å bake. Får jeg en ny oppskrift er det ikke lange veien til kjøkkenbenken for den må prøves ut. Liker å lage mat med mye smak i, derfor fasinerer det Asiatiske kjøkkenet meg mye. De er så flinke å sette sammen kryddersmaker ol.
Rainbow Salad
-
A colorful bowl of fresh, raw vegetables tossed with a wonderful Sweet
Lemon Vinaigrette and if you like, fresh herbs, nuts, bits of cheese and
more. No tw...
Risotto med marinerad fänkål
-
Risotto med marinerad fänkål låter kanske inte så spännande, men lyssna här
då; En klassisk risotto serverad med en sallad med citronmarinerad fänkål
och...
Viral Cookie Dough Croissant
-
[image: cookie croissant topped with ice cream]Cookie dough stuffed
croissant?!! If you haven’t seen this viral Cookie Croissant all over
social media alre...
Пятница Ponderings: O Me! O Life!
-
Ponder: to consider something deeply and thoroughly; meditate
Пятница (PYAHT-nee-tsuh): Friday in Russian
*-------------------*
*O me! O life! of...
Smördegspiroger med ost och skinka
-
Något som jag gjort ofta sista tiden är piroger. Dom är goda att äta både
som kalla o varma, perfekta att frysa in och bara ta upp till matlåda eller
pickn...
The Scofflaw – A Classic Prohibition Cocktail
-
The Scofflaw – A Classic Prohibition Cocktail. This post is intended for
those 21+ years of age. Please enjoy responsibly. Made with just 5
ingredients, ...
This Saturday’s Recipes by The Pioneer Woman
-
This Saturday is a brand new episode of “Home Sweet Home” on Food Network.
My kids are helping me shoot it, my production company in the UK is editing
it t...
Focaccia & Pesto Buns
-
[image: Focaccia & Pesto Buns]Remember the La Place tuna salad I did ‘a
little’ while ago? Oh come on, it was like yesterday I posted it! Well, I
made the ...
Polkagristårta
-
Som vanligt här hemma brukar födelsedagsbarnet få välja tårta och i år
tyckte Tilde att en tårta med en motocross på skulle sitta fint. Inte helt
enkelt ...
Healthy Diet Plans for Your Good Health
-
[image: http://mammaskokebok.blogspot.com/]
What is a healthy diet?
A healthy diet is one that helps a person maintain good health or one that
promotes goo...
Bokanmeldelse: Saritas India
-
Indisk mat. Sterkt, tenker du kanskje? Vanskelig? Milelang liste
ingredienser? Noe jeg i alle fall ikke kan lage selv?
Nå er det kommet en indisk kokebok...
Et vilt tips
-
Et av høstens store høydepunkt er viltsesongen. Tilgang til kjøtt som ikke
har blitt foret opp på kunstige midler gir alltid en følelse av luksus i
det Pe...
Yams with a sauce
-
This past Thanksgiving part of our donation to the dinner was yams. And
the wife did this little guys. The wife got the recipe from the
Foodnetwork. an...
Ny blogg - Nytt navn - Ny start
-
Jeg har jo hatt denne bloggen i noen år.
Jeg har rett å slett gått i stå på denne bloggen.
Har jo prøv å komme meg tilbake et par ganger, men ikke lyktes.
A...
Ny kjole til lillesøster
-
Må inrømme at jeg plages litt med å få ferdig kåpen til Ida, men nå har
jeg fått litt hjelp av ei dame her på øya som kan litt mer om søm enn det
jeg kan....
Lekkermunn flytter til egen domene!
-
Hei folkens,
beklager lite posting i det siste.
Men i dag er jeg i full gang igjen - og jeg har flytttet til
www.lekkermunn.no
Velkommen til nye Lekkermunn...
Foodfanatic er flyttet hjemmefra
-
Efter lang tids puslen frem og tilbage med forskellige temaer på mit eget
domæne, har jeg endelig fået flyttet bloggen over på mit nye domæne
http://foodfa...